Bedrijfsfilms

 

Blog

 

Contact

 

Over mij

 

Video Coaching

 

Privacyverklaring

 

Over mij

 

Geboren in 1958 – in Hamburg – mag

ik me toch 'een jonge filmmaker' noemen. Beelden laten spreken – het is voor mij een nieuw ontdekt talent, dat ik de afgelopen jaren verder heb ontwikkeld.

De andere tak van mijn bedrijf – het coachen met behulp van videobeelden – ligt in het verlengde van mijn werkhistorie: ontwikkelingsondersteuning.

Het 'talent' kwam hier van buiten:

de Marte Meo methodiek. Magic.

De video coaching voer ik graag uit in samenwerking met het adviesbureau van mijn partner, met wie ik sinds 1987  getrouwd ben.

 

De kracht van het beeld

Het filmmaken

In 2009 vervoerde ik met een maat meubilair naar een school in West Afrika: Door de Sahara in een oud busje: 'Busje komt zo...' Ik heb toen voor het eerst beeldmateriaal omgezet in een film. Dit bleek voor mij de ideale manier om te vertellen hoe het was – daar in (West) Afrika.

Het filmmaken heeft mij sindsdien niet meer losgelaten. Ik ontdekte tal van toepassings-mogelijkheden. Uiteindelijk besloot ik er serieus werk van te maken.

 

De laatste jaren heb ik veel aandacht besteed aan scholing. Steven van Hensbergen, een jonge professionele cameraman heeft me daarbij ondersteund. Van hem heb ik ontzaglijk veel geleerd.

Mijn vakmanschap is nu aan het groeien.

 

Marte Meo

Met mijn werkhistorie beschik ik over zeer veel ervaring. Maar wat kan een ander met mijn  ervaring?

Met Marte Meo kreeg ik een ‘toolbox’ aangereikt waardoor ik juist de ervaring en de vaardigheden van de ander kan versterken.

 

Film Ons

Zegerijstraat 26

6971 ZP  Brummen

mail: nico.filmons@gmail.com

bel: 06 4047 1887